Magazin > VIP
144214 ogledov

Zvezda Radia 1 imela hudo prometno nesrečo

lara tošić
1/2
Osebni arhiv
Pripravnica v Denis Avdić Showu na Radiu 1, Lara Tošić, je kljub vročemu in sproščenemu poletju te dni precej slabe volje. Posloviti se je morala od svojega ljubega Bobija.

lara tošić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Bobi blue je bil namreč njen Renault Clio, ki ga je z veseljem vozila dobro leto. Vse do prejšnjega tedna, ko se je po severni obveznici peljala z radia domov. Na prehitevalni pas je pred njo nenadoma zavil avto in trk je bil neizbežen.

"Nesreča se je zgodila res v sekundi. Zavirala sem na polno, ampak bilo je prepozno. Sploh nisem mogla dojeti, kaj se mi dogaja, upala sem, da je nočna mora. Avto mi je piskal, telefon se je prestavil v ‘emergency mode’. K sreči meni in povzročitelju nesreče ni bilo nič, je pa moj avto zagorel in je zdaj totalka. Zelo sem žalostna, svojega Bobija sem imela res rada,” je skrušeno razložila Lara.

Na srečo jo kmalu čaka oddih. Odhaja namreč na dopust na Murter, kjer bo lahko vsaj za 14 dni pozabila na skrbi z avtom. Jo pa poleg iskanja novega avta čaka še nekaj drugega - dva izziva za polnopravno članstvo v Denis Avdić Showu – delati v Afriki in skok s padalom.

Komentarjev 4
  • miha3 07:06 11.julij 2024.

    Zvezda, ja. JAKA zvezda, da fura od 8 do 12 let star clio. 🤣😎 Sicer pa ja, telefon, garantirano. 🤠🤣

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:30 10.julij 2024.

    Sigurno je drkala po telefonu, ker brez njega ne zna biti. Pa sej ji bo Avdič iz zbranega denarja novega priskrbel, tako kot vsem

  • sandi76 14:56 10.julij 2024.

    Punca , naslednjič pa malo več varnostne razdalje, pa bo šlo. Ni treba ravno drugemu za ritjo vozit !