Magazin > VIP
2035 ogledov

Zvezdnica s sledilci delila posnetek iz trgovine, nato se je zgodila tragedija

Alliauna Green Profimedia
Prišla je na otvoritev trgovine, kjer bi se morala srečati s svojimi fani ...

Raperka Alliauna Green, znana kot Tan DaGod, je bila v soboto okoli 17. ure v Oaklandu umorjena. Zvezdnico so povabili na odprtje trgovine Glamour Beauty Supply, v kateri je 27-letnica namerava prirediti snidenje s svojimi fani. Da bo tam, je dan prej objavila na Instagramu, kar je bilo zanjo verjetno usodno.

Tik pred svojo smrtjo je s sledilci delila tudi video, na katerem je žarela in se vidno veselila dogodka.

V trgovini in tudi na parkirišču pred njo je bilo glasno in veselo, ko so obiskovalci nenadoma zaslišali strele. Vincent, ki dela v trgovini, je za televizijo KTVU povedal, da je najprej mislil, da gre za del nastopa. Nato pa je zaslišal zvezdničine krike. "'Zadeli so me, zadeli so me.' Ležala je na tleh, dokler niso prišli zdravniki," je dejal.

Druga priča, Sul Cho, ki dela v korejski restavraciji blizu kozmetične trgovine, pa je izjavila, da gre za naklepni umor. "Ciljal je samo nanjo. Ni streljal na vse, streljal je samo nanjo," je dejala Cho in dodala, da je pred streljanjem izbruhnil spor in da je bil strelec temnopolt moški. 

Green je umrla v bolnišnici. Strelec je zadel še eno žensko, ki pa je napad preživela. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.