Magazin > VIP
7435 ogledov

Zvezdnica serije Sedma nebesa z oboževalci delila žalostno novico

Beverley Mitchell
Igralka je novico delila na zahvalni dan.

Igralka Beverley Mitchell, najbolj znana po vlogi v seriji Sedma nebesa, je na svojem blogu "Growing Up in Hollywood“ razkrila, da je pred nekaj meseci izgubila dvojčka.

Z možem Michaelom sta bila presrečna, ko sta prejela novico, da se bo njuna družina povečala za kar dva člana, a veselje je trajalo le nekaj tednov, saj je zvezdnica na žalost doživela spontani splav. "To je bil šok. Moj prvi vzgib je bil, da sem se pretvarjala, da sem v redu, pa tudi poskušala sem biti v redu. Mislila sem, da moram biti … Za družino, zase,“ je zapisala zvezdnica, ki se je takoj po splavu zakopala v delo.

Beverly, ki se je z Michaelom poročila leta 2008, še pravi, da ni pričakovala, da se bo njena tretja nosečnost tako tragično končala, saj med prvima dvema ni imela nikakršnih težav. Igralka je leta 2013 rodila hčerko Kenzie, dve leti pozneje pa sina Huttona.

"To razmišljanje je bilo napačno. O splavih nisem vedela veliko, prav tako pa nisem poznala veliko žensk, ki so doživele spontani splav. Šele ko sem začela govoriti o naši izgubi, sem našla ljudi, ki nosijo iste brazgotine. Sedaj sem članica skupine, skrite skupine, ki žaluje v senci. To je bil najtežji del – trpeti v tišini. Ko sem govorila o tem, kaj prestajamo, je mnogim namreč postalo neprijetno, saj niso vedeli, kaj odgovoriti.“ Zvezdnica pravi, da večina parov, ki so na takšen način izgubili otroka, ne iščejo tolažbe, ampak želijo o izgubi govoriti, saj se s pogovorom začne celjenje ran. "Ignoriranje in pretvarjanje, da se ni zgodilo, povzroča še več bolečin.“

Beverly je za konec povedala, da si s partnerjem še vedno želita povečati družino, a da se ob pogledu na Mika, Kenzie in Huttona sedaj počuti še bolj„izpopolnjeno“ in hvaležno.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.