Magazin > VIP
71 ogledov

Zvezdnica v smrtnem strahu pred bivšim

PAULEY PERRETTE FameFlynet Pictures
Zvezda priljubljene serije NCIS Pauley Perrette se tako boji svojega nekdanjega moža, da grozi, da bo zapustila serijo in se preselila v Evropo.

Pauley Perrette, ki v priljubljeni seriji NCIS igra odbito, a odlično forenzičarko Abby Sciuto, je pred kratkim na Twitterju zapisala, da jo njen bivši mož, roker Francis "Coyote" Shivers zalezuje in je tako prestrašena, da se je pripravljena odpovedati življenju v Ameriki in se preseliti v London s svojim zaročencem Thomasom Arklienom, poroča National Enquirer.

"Vem, kdo je moj sledilec," je Pauley zapisala na Twitterju. "Z njim sem živela osem let. Šest prepovedi približevanja, pa še vedno ne odneha. Moram se preseliti." Igralka je še dodala, da se ji zdi, da je kalifornijske oblasti niso dovolj zaščitile pred bivšim in da kljub ljubezni do Amerike in vlogi Abby noče umreti.

Bitka med nekdanjima zakoncema, ki sta se poročila leta 2000, štiri leta kasneje razšla in uradno ločila leta 2006, sicer traja dvakrat dlje kot njun zakon in je polna raznih pravnih postopkov in prepovedi približevanja, zaradi česar se je pred kratkim igralkin bivši znašel tudi za zapahi.

Njeno omenjanje možnosti odhoda iz serije pa je razjezilo tudi številne njene sledilce, ki so se spravili nad njega z grožnjami s smrtjo ter ga popolnoma prestrašili. "Oboževalci so mi poslali elektronska sporočila, kot so: 'Ubili te bomo' in 'Ustrelimo ga v glavo'. Nočna mora je. Vse je ušlo izpod nadzora," je povedal za omenjeni medij.

Zadeva je povzročila tudi veliko zaskrbljenost med producenti serije. "Abby je daleč najbolj priljubljen lik v NCIS in če bi odšla, bi to predstavljalo veliko izgubo za serijo in CBS," je pojasnil neimenovani vir. "Prosijo jo, naj ostane, vendar Pauley vztraja, da hoče iz Los Angelesa, da bi ušla svojemu maščevalnemu nekdanjemu možu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.