Magazin > VIP
354 ogledov

Zvezdnici serije Polna hiša nič več prijateljici

candace cameron bure Profimedia
Candace Cameron Bure je nehala slediti Jodie Sweetin na Instagramu, potem ko je Sweetin branila JoJo Siwa pred spornimi komentarji Bure o "tradicionalnem zakonu".

46-letna Candace Cameron Bure in 40-letna Jodie Sweetin sta zasloveli v 80-ih letih, ko sta igrali sestri v nanizanki Polna hiša.  Leta pozneje sta ponovila svoje vloge v Netflixovi oddaji "Fuller House" in ostali v stiku, a zdaj je Bure s Sweetin prekinila vse stike na družabnih omrežjih. Do tega je prišlo po tem, ko je pobožna kristjanka Bure bila deležna ostrih kritik zaradi intervjuja, objavljenega v začetku tega meseca, v katerem je povedala, da je zamenjala televizijo, da bi se osredotočila na projekte, ki prikazujejo "tradicionalno poroko".

19-letna Siwa je kasneje delila posnetek zaslona članka z naslovom "Candace Cameron Bure načrtuje nov kabelski kanal: brez gejev" in izrazila nezaupanje v Burejevo retoriko. Sweetin je pod Siwino objavo zapisala: "Veš, da te imam rada," s tem pa, kot je videti, dala misliti Bure, ki je kasneje branila svoje pripombe in obtožila medije, da so jo napačno predstavili. "Imam preprosto sporočilo: vseeno te ljubim," je rekla in dodala: "Vsem, ki to berete, ne glede na raso, veroizpoved, spolnost ali politično stranko, vključno s tistimi, ki so me poskušali ustrahovati z zmerjanjem, rada vas imam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.