Magazin > VIP
6702 ogledov

Zvezdnik gol in na kolenih: Zato je njegova žena objavila posnetek

jason biggs Instagram
Za to dejanje so jo kritizirali, a le tisti, ki ne poznajo ozadja.

»Ubogi mož, kakšna neumna žena«, »zlobna psica«, »brez nivoja« … To je le nekaj komentarjev ogorčenih uporabnikov Instagrama, ki ne morejo verjeti, da je igralka Jenny Mollen na svojem profilu objavila fotografijo moža, igralca Jasona Biggsa, kako se gol plazi po tleh.

Četudi se zdi to dejanje zlobno, pa so bili Jennyjini nameni dobri. Gre namreč za opomnik na čase, ko je bil zvezdnik filma Ameriška pita še odvisen od drog in alkohola. Ta se je pred kratkim pohvalil, da se že eno leto ni pritaknil prepovedanih snovi, za kar mu je žena čestitala z besedami: »Ponosna sem na moža. Čestitke, dragi. Vem, kako trdo delaš. Vidim te, ljubim te. Hvala, da se boriš.«

Jenny in Jason sta znana po tem, da s svojimi sledilci delita tudi težke trenutke iz svojega življenja in tako razbijata mite, da v svetu slavnih in bogatih ves čas sije sonce. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.