Magazin > VIP
40 ogledov

Zvezdnik Somraka varal ženo

Peter Facinelli, Jennie Garth Flynet
Peter Facinelli in njegova žena Jennie Garth sta sporočila, da se po 11 letih zakona ločujeta, za kar naj bi bila kriva njegova nezvestoba.

Zvezdnik sage Somrak Peter Facinelli in njegova žena Jennie Garth, ki se je spominjamo predvsem po vlogi Kelly v priljubljeni seriji Beverly Hills 90210, se razhajata. "Čeprav sva se odločila končati najin zakon, še vedno globoko ljubiva najine otroke in sva jim predana," sta sporočila kmalu nekdanja zakonca in medije zaprosila za spoštovanje zasebnosti v teh težkih časih za njuno družino. Par ima skupaj tri hčerke: 14-letno Luco, devetletno Lolo in petletno Fiono, ki jih bosta še naprej vzgajala skupaj.

Ameriški mediji sicer namigujejo, da naj bi bila za razpad njunega zakona kriva igralčeva nezvestoba. Facinelli naj bi se namreč med snemanjem zadnjega dela sage Somrak spustil v kratko afero z neznano Kanadčanko.

To je bil za zvezdnika prvi zakon, medtem ko je Jennie z njim že drugič zakorakala pred oltar. Od leta 1994 je bila namreč dve leti v zakonu z glasbenikom Danielom Clarkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.