Magazin > VIP
25 ogledov

Zvezdnik Terminatorja fizično obračunal s punco

Edward Furlong FameFlynet
Edward Furlong, ki je zaslovel z vlogo v filmu Terminator 2, je bil aretiran zaradi družinskega nasilja, potem ko se je znesel nad svojim dekletom.

Edward je moral včeraj svoj dom zapustiti v spremstvu policistov, saj se je sredi noči sporekel s svojim dekletom, njun prepir pa se je sprevrgel v fizični obračun. Igralec naj bi jo močno prijel za ramo in ji povzročil nekaj poškodb. Losangeleški policisti so ga nemudoma odpeljali v pripor, ko so videli, da ima njegova punca na rami sledi udarcev, poroča ameriška spletna stran TMZ. Edward je trenutno še vedno v zaporu, zanj pa je določena varščina v višini 50 tisoč dolarjev.

To pa ni prvič, da ima Edward težave z zakonom. Leta 2011 so ga aretirali, ker ni spoštoval prepovedi približevanja, ki jo je zahtevala njegova bivša žena Rachel Bella. Ta je prepoved dosegla po tem, ko je na sodišču dokazala, da ji Edward ves čas sledi, grozi s samomorom in se drogira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.