10 ogledov

Na L.B.S. v Ambasado bodo odplesali ...

Laurent Garnier
1/3
Eddie Boyd
19. november je dan, ko si morate zjutraj reči: "Noro, nocoj pa v Ambasado!". Zakaj, v goste prihajajo možje, ki obljubljajo štiriurno unikatno simbiozo DJ-seta in nastopa v živo. V goste prihajajo Laurent Garnier, Scan X in Benjamin Rippert. Štirim srečnim izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. In to so ...

Z L.B.S. bodo v Amabasadi brezplačno žurali Jelena Petković, Mihael Jazbec, Anže Marn in Tamara Remec. Čestitamo!

Turneja Tales of a Kleptomaniac Laurenta Garniera se je marsikomu vtisnila v spomin, starosta francoskega techna pa izbrana svetovna plesišča danes razgibava s trojčkom L.B.S., pod katerega se podpisuje z Benjaminom Rippertom na klaviaturah in Scan X-om na mašinah.

Pri L.B.S. ne gre za nič drugega kot za Live Boot Session ali pa Loud Bass & Samples oziroma Laurenta Garniera v najboljši izdaji, s ploščami avtorjev ter kupom opreme in dvema pomočnikoma, s katerima svoje viže izvaja v živo. Receptu za entuziazem dodaja le še veliko žlico improvizacije, ki jo zajema znotraj okvirov s trdimi basi podložene plesne elektronike.

Dva gramofona, rhodes, kup klaviatur in ritem mašin ter Laurent Garnier so tisto, kar vas bo 19. novembra letos zjutraj vrglo iz postelje. Pričakujte štiriurno organsko-elektronsko eskapado, ki se je še dolgo ne boste nasitili.

Cena vstopnice v predprodaji sicer znaša 20 evrov, na dan dogodka pa 25 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.