10 ogledov

Na zelene Breakestra gredo ...

Breakestra Kino Šiška
Zeleno sonce bo v jutri osvetlilo katedralo Kina Šiške. V goste prihajajo Breakestra, za gramofoni pa vam bo družbo delal Udo Brenner. Na funkanje gredo brezplačno ...

Brezplačno vstopnico za koncert prejmejo Ana Marija P., Tanja Ž. in Nina K.. Čestitamo!

Breakestra so osemčlanski prvaki nu funka, ki zadnje desetletje navdušujejo tako ljubitelje funka kot hiphoperje, funkerje in vse, ki radi hodijo na koncerte, polne pozitivnih vibracij, plesa in dobre zabave.

Gre za trenutno najmočnejši funk kolektiv na svetu, zbran okrog glavnega akterja zasedbe, Milesa "MusicMan" Tacketta. Losangeleški funk mojstri združujejo prvinski funk, s pronicljivim, izraznim ženskim vokalom pevke Afrodyete in estetiko udarnih klubskih godb, zbranih okrog deep funka, hip hop breakov ter jazzerske oz. soulerske psihadelične vročice.

Kolektiv je zbran z namenom, da vas nažene na plesišče, z dušo, ki korenine išče tako v klubskem soulu in funku Jamesa Browna, plesni vročici zgodnjih Kool & The Gang kot novovalovskega funka, vse to pa poveže v dinamično celoto ene kompozicije brez postankov, ki so prepričale glave založbe Stones Throw v taki meri, da je šlo ob izidu prvenca Breakestre za njihov prvi funkerski izid. Ta je nemudoma pomenil presežek v funkerskem, didžejskem kot tudi medijskem svetu. Miles pravi, da osnova njihovega funka zbrana okrog prvih treh črk te glasbene zvrsti in da bo tak tudi koncert, torej fun, fun, fun, funk!

Cena vstopnice v predprodaji v Gali Hali znaša 17 evrov, na Eventimu pa 20 evrov. Na dan koncerta boste v Kinu Šiška zanjo odšteli 23 evrov, na Eventimu pa 25 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.