Oglaševanje
4 ogledov

Na Hurts v Zagreb gredo ...

Hurts
1/4
Žurnal24 main
Duo Hurts 23. oktobra prihaja v Zagreb. Nagradni kviz vas je rešilo kar nekaj, toda le pet se jih bo veselilo dveh vstopnic za koncert. In to so ...

Srečni izžrebanci, ki prejmejo vsak po dve vstopnici so Nina Koštomaj, Daša Mavrič, Petra Proj, Doroteja Gunde in Jure Mehle. Čestitamo!

Theo Hutchcraft in Adam Anderson v črno-belem videzu, združena v britanski glasbeni duet Hurts, sta letošnje poletje praznovala svoj drugi rojstni dan. Niti še nista dobro shodila po glasbeni sceni, že sta dobivala odlične ocene kritikov in v dveh letih sta si nanizala več izkušenj, kot jih mnogi svetovni bendi ne pridobijo v desetletjih, vse to pa se razkriva tudi v prodajnih številkah. Razvajanje z njunim debitantskim albumom Happiness si je privoščilo že 600 tisoč parov ušes.  "Ko ustvarjaš žalostno glasbo, v ljudeh vzbujaš ekstremne odzive. Ne nudiš le glasbene podlage za refleksijo njihove sreče, ampak tudi njihovega obupa," je povedal Adam Anderson.

Najboljša debitanta in izvajalca leta 2010

Better than Love, uvodna skladba v njuno zgodbo o uspehu, je pritegnila začetno pozornost, ki se je popolnoma razcvetela. Opazili so ju od Londona, kjer ju je glasbena publikacija NME izbrala za najboljša debitanta leta 2010, do Moskve, kjer ju je tamkajšnja radijska postaja izbrala za najboljša izvajalca leta 2010. Na odrih se je pravljica nadaljevala. Izbrali so ju za najboljši nastop na festivalu T in the Park 2011 festivalu Glastonbury.

"Bizarno. Vse skupaj je desetkrat preraslo najina pričakovanja. Niti nimava časa razmišljati o tem, ker je to izjemno težko interpretirati. Včasih s seboj pripeljeva prijatelje le zato, da lahko pokaževa: 'Glej to! Glej, kaj se dogaja,'" pravi Theo Hutchcraft.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.