Pod streho > Na vrtu
1177 ogledov

Ideje: Senca nekoliko drugače, naredite jo sami

vrtna senca
1/11
Pinterest
Takoj ko se temperature povzpnejo, na vrtu iščemo senco, v kateri bomo lažje in bolj udobno preživeli prosti čas. Zbrali smo nekaj idej, kako si unikatno senco lahko ustvarimo sami.

V poletni vročini je čas doma najlepše preživljati na vrtu. V senci seveda. Možnosti, kako ustvariti prijeten kotiček, ki bo zavarovan pred žgočimi sončnimi žarki, je veliko. Ponudba vrtnih senčil in tend, ki jih lahko kupimo,  je res velika, lahko pa si preprosto in unikatno senco ustvarimo sami. 

vrtna senca | Avtor: Pinterest Pinterest
Ogrodje sestavimo iz lesa ali kovine, uporabimo lahko stare palete, v senčni kotiček pa lahko spremenimo celo trampolin, če ne služi več svojemu prvotnemu namenu. 

Tudi streha in stranice so lahko obložene z lesom, lahko pa jih zastremo s platni ali zračnimi tkaninami, tudi s trstiko. Če bo senčnica namenjena poležavanju, je dobro izdelati tudi lesena tla, na katera bomo lahko položili ležišče in blazine.

vrtna senca | Avtor: Pinterest Pinterest

Idej je veliko, omejitev pa le naša domišljija in ročne spretnosti. Za lažjo odločitev smo v galeriji zbrali nekaj preprostih, a učinkovitih rešitev za unikatni senčni kotiček na domačem vrtu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.