Popotnik
2061 ogledov

Ohladite se v teh slovenskih jezerih

jezero jasna
Če niste najbolj navdušeni nad bazeni, se lahko ohladite v teh slovenskih jezerih, ki so odlična ideja za popoldansko namakanje ali vikend pobeg.

Velenjsko jezero

Jezero, na katerem je urejeno kopališče, se nahaja na robu Šaleške doline in je eno največjih slovenskih jezer. Urejena plaža ima tudi tuše, sanitarije in lesene tribune. Za otroke pa so na voljo tudi napihljiva igrala na vodi. Ob jezeru lahko igrate odbojko na mivki, si sposodite SUP, igrate nogomet, košarko, tenis …

 

A post shared by mitja (@mitja8718) on

Bohinjsko jezero

Eden največjih slovenskih biserov je v najbolj vročih dneh tudi zelo priljubljena kopališka postojanka. Na jezeru lahko tudi veslate, se potapljate, čudovita okolica pa bo navdušila tudi pohodnike in vse tiste, ki bi se v naravi samo radi spočili in ušli mestnemu vrvežu.

 

A post shared by María MC (@mmc.photo) on

Blejsko jezero

Poleg portoroške plaže je grajska plaža na Bledu ena najbolj priljubljenih, kamor se v vročih dneh radi zatečejo tako domačini kot tudi turisti. Na urejeni plaži najdete tobogane, sposodite si lahko kajak, za otroke so tu igrala in gugalnice.

 

A post shared by Lina Ralytė (@linaralyte) on

Jezero Jasna

Kdo ne bi rad plaval in ob tem občudoval bližnje Julijske Alpe? Da sploh lahko izkusite kaj tako lepega pri nas doma, je zelo velik privilegij. Osvežitev je zagotovljena, saj je voda v jezeru precej hladna. Ob jezeru pa je poskrbljeno za vse lačne in žejne.

 

A post shared by Michael Egan (@michaelegan30) on

Podpeško jezero

Ljubljančani in vsi, ki živijo v njeni okolici se v času vročine, tudi po službi, radi odpravijo na Podpeško jezero, kjer lahko ob namakanju v bližnji restavraciji tudi kaj prigriznejo in popijejo.

 

A post shared by Renate (@re_naa_tee) on

Bloke

Priljubljena izletniška točka vseh pohodnikov, kolesarjev in motoristov je izjemno priljubljena tudi med mladimi družinami, saj se lahko tam otroci igrajo, plavajo v jezeru in se ohladijo v času vročinskega vala. V bližini jezera je kar nekaj lesenih skulptur, ki navdušujejo tako mlajše kot tudi starejše obiskovalce.

 

A post shared by BIOWAY Planty4u (@bioway_planty) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice