Slovenija
37 ogledov

Adria Airways ukinja lete

slovenija 17.06.13, Adria, Adria Airways, Slovenski letalski prevoznik, letalo, Anže Petkovšek Stečajni upravitelj Adrie Airways je blagovno znamko najprej prodajal po izklicni ceni 100.000 evrov. V tretjem poskusu je dobil bistveno manj.
Adria Airways ne bo več letela v Stockholm in Köln.

Lete v švedsko prestolnico bodo ukinili ta teden. V Adrii Airways pa so sprejeli tudi odločitev, da ne bodo leteli v Köln, kamor bi morali začeti leteti konec aprila. Obe destinaciji bodo pokrivali s širšo mrežo letenja, so pojasnili za spletne Finance.

Potnikom, ki že imajo vozovnice za potovanje iz ali v Köln oziroma Stockholm, bodo zagotovili potovanje do končne destinacije v okviru širše mreže oziroma jim bodo povrnili ceno vozovnice. 
Leti iz Ljubljane, ki so predvideni v poletnem voznem redu, ostajajo nespremenjeni. Izjema ostaja Bruselj, kjer po terorističnih napadih še niso v celoti vzpostavili potniškega prometa. 

Adria Airways v okviru poletnega voznega reda sicer leti v Amsterdam, Berlin, Bruselj, Dunaj, Frankfurt, Koebenhavn, London, Manchester, Moskvo, München, Pariz, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevo, Skopje, Varšavo in Zürich. Poleg tega ima v načrtu še čarterske lete. 

Komentarjev 4
  • maresem 18:10 04.april 2016.

    Ukine naj se cela sama, saj so itak totalno nesposobni.

  • blueone 17:47 04.april 2016.

    Ja tako nekako...Adria oj Adria kam bo tebe še pripeljalo?

  • Papaja Popi 17:32 04.april 2016.

    Pozni 1.april.Žalostno toda resnično.