Slovenija
8 ogledov

Bralci ste pomagali Juliji

(Foto: Osebni arhiv)
1/8
Žurnal24 main
Juliji, o kateri smo poročali prejšnji teden, ste bralci naše spletne strani nakazali okoli 400 evrov. "Hvala vsem. Za Julijo je zelo pozitivno, da vidi, da nekdo misli nanjo," pravi njena mati.

"Prve tri dni po objavi članka je bilo kar nekaj odziva, Julija je prejela okoli 400 evrov. Na internetu in drugod so bile spodbudne misli. Za Julijo je bilo to kar pozitivno, zdelo se ji je zelo lepo. Zdaj sva doma, ker je imela terapije v Mariboru. V sredo se vračava v Ljubljano," nam je skoraj teden dni po objavi članka Julijina ganljiva zgodba povedala njena mati Anita Logar.

Julijine fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Spomnimo. 16-letna Julija je pred časom izvedela, da ima levkemijo. Ker prihaja iz socialno šibkejše družine, smo na pobudo njene prijateljice Mateje pozvali vse, naj ji pomagajo. Najstnica, ki kljub stiski ohranja optimizem, bo vesela tako pozitivnih misli (lahko ji pišete na julijaa.4@gmail.com) kot tudi finančne pomoči, s katero bodo preuredili kopalnico. Odkar so ji postavili diagnozo, so morali doma že precej preurediti stanovanje. Še vedno pa v bivalnih prostorih ostaja veliko "ovir", ki Juliji otežujejo vsakdanje življenje.

Če se odločite priskočiti na pomoč, lahko denar nakažete na naslednji TRR:
Julija Logar, Abanka Vipa d.d., Maribor: 0510 0702 5780 492

"Na svetu so še dobri ljudje"
"Nič ne moremo predvidevati vnaprej, vse je odvisno od njenega telesa. Na čase je v redu, sicer je pa kar težko. Zdaj mi je že dvakrat padla po stopnicah, ker so njene mišice oslabele. Rada bi sama stopala po stopnicah, pa ne more in klecne. Se borimo in upamo, da bo boljše," pravi njena mati Anita, ki je bila nad odzivom ljudi zelo presenečena. "Ne morem dojeti, da so na svetu še dobri ljudje. Za Julijo je zelo pozitivno, da vidi, da nekdo misli nanjo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.