Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

1.830 evrov kazni in 17 točk

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
Voznik začetnik je na vsak način poskušal pobegniti policistom in storil več prometnih prekrškov – vse skupaj pa ga bo stalo skoraj dva tisočaka.

1.830 evrov globe in 17 kazenskih točk so gorenjski prometni policisti včeraj popoldne podelili mlademu vozniku. Vzeli so mu vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Štiriindvajsetletnik iz okolice Žirovnice ni hotel ustaviti, ko so ga policisti hoteli ustaviti. Nato je na Laborah pri Kranju prevozil rdečo luč na semaforju, v nadaljevanju vozil še po nasprotnem
smernem  vozišču, premikov z vozilom pa ni nakazoval s smerniki.

Vozil je pod vplivom alkohola; napihal je  0,23 mg/l, med postopkom pa se je še naprej upiral policistom.

Komentarjev 9
  • Maxximus 20:32 23.januar 2014.

    Žurnalček...ne tako na pamet...kaj si pameten če pojma o pojmu nimaš! Ti bom mal razčlenil razlago določb različnih zakonov, da ga ne boš take klanfal tu gor...ker se smešiš ;)To si vse narobe napisal in se smešiš ter zavajaš ...prikaži več druge!Voznik začetnik. Koji če mu klinac kazen 17 točk, ko je pa itak izgubil izpit z 18 točkami zaradi opitosti, moral bi pa imeti 00. Lahko bi nabil 300 kazenskih točk v bežanju , pa bi izpit izgubil še zmeraj zaradi 18 alkoholnih točk. Polcaji , polcaji moji . Pa še vprašanje. Kdo vam je dovolil preganjati voznika na način , da smrtno ogrožate zaradi njegove vožnje nič krive udeležence v prometu. Imate reg. številko in izvolite ga obiskati na domu , ne pa da policaji delate PIZDARIJE na cestah!

  • Žurnalček 23:02 25.november 2013.

    Če si kupujejo kitajske najlonke namesto vsaj Savinih gum , potem lahko sklepaš , kako varno se gredo pogone za ljudmi, ki imajo npr. Goodyear gor.

  • Žurnalček 23:00 25.november 2013.

    Da bog , da treščel v tebe ! K bi ti videl kje in kako polcaji delajo izpite in ,da so absolutno nepripravljeni za dirkanje po polnih ulicah , bi drugače govoril.