Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Avto v drevo, v njem nikogar

prometna nesreča avtomobil vozilo
1/2
Shutterstock
Nenavadna nočna nesreča. Reševalci našli le popolnoma uničeno vozilo, a niti voznika niti morebitnih potnikov.

Na Upravi za reševanje in zaščito poročajo o nenavadnem nočnem dogajanju v naselju Parižlje v občini Braslovče, kjer je osebni avtomobil trčil v drevo. Ko so na kraj prihiteli policisti, reševalci in gasilci, pa niso našli nikogar.

Avtomobil, ki je bil popolnoma uničen, so odstranili in sanirali posledice nesreče.

Policija še ni sporočila, ali je že našla voznika. Neuradno naj bi bil v času nesreče v avtu sam. "Glede na posledice na avtu je imel velikansko srečo, da je lahko šel iz avta," je za Žurnal24 dejal poveljnik PGD Braslovče Danijel Pantner. 

Eden s hudimi poškodbami, dva pijana zbežala

Zelo podobno nesrečo so sicer v petek zgodaj zjutraj obravnavali tudi na območju Šentjerneja na Dolenjskem. Voznik avta se je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti zaletel v drevo. V vozilu so bili štirje, stari med 19 in 42 let. Reševalci so na kraju nudili pomoč enemu udeležencu, ki je bil nato s hudimi poškodbami glave odpeljan v splošno bolnišnico Novo mesto.

Eden od potnikov v vozilu je bil lažje poškodovan. Pred prihodom policistov sta dva iz vozila kraj zapustila a so ju policisti izsledili. Pri obeh so ugotovili prisotnost alkohola v izdihanem zraku. Sedaj ugotavljajo, kdo je dejansko vozil vozilo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • STF 10:00 20.junij 2015.

    Petek ponoc prazn avto v drevo? Pjan 100%