Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Domnevnega posiljevalca živega zakopali ob žrtvi

Grob Shutterstock
Potem ko je prišel na pogreb 35-letnice, za katero je osumljen, da jo je posilil in ubil, so ga besni žalujoči živega zakopali.

Več kot 200 meščanov se je odločilo pravico vzeti v svoje roke in se maščevati za grozovito posilstvo.

Bolivijca Santosa Ramosa, 17-letnega osumljenca za posilstvo in umor 35-letne Leandre Arias Janco, so besni meščani živega zakopali v grob, kjer je že bila krsta žrtve. Preprečili so policiji, da bi prihitela na pokopališče, saj je množica zapirala dostop, poroča Sky News.

Priča je povedala, da so Ramosa zvezali, nato pa ga vrgli v grob. Grob so napolnili z zemljo.

Poročila o tem, ali so 17-letnika še pravočasno rešili, se razlikujejo. Nekateri mediji poročajo, da so policisti še pravočasno prihiteli do groba in ga rešili, drugi pa namigujejo, da je pomoč prišla prepočasi.

Komentarjev 4
  • sweetdogs 02:33 08.junij 2013.

    Nasplošno se mi zdi, da namesto, da bi se ljudje borili za boljšo pravno državo, bi rajši kar pobijali ljudi?!?!? Kdo je potem sploh še varen? Če je sodstvo in tožilstvo skorumpirano ali nesposobno, je potrebno vztrajat na temu, da ...prikaži več bodo postali pravični. Torej počistit vrste skorumpirancev in pokvarjencev! Si želimo biti družba kot Skandinavija ali kot Severna Koreja?

  • Sebastijan Pintarič 20:37 07.junij 2013.

    Kaj pa če ni bil kriv!?In še eno v razmislek ali nisem isti kot tisti,ki je zločinec ,če jaz nad njim izvedem zločin!?Če je kriv si absolutno zasluži pravično kazen samo vse preveč radi linčamo vse naokoli,samo poglejte ...prikaži več ZDA koliko ljudi so obsodili na dosmrtno ali smrt pa so bilo NEDOLŽNI!

  • Avatar čavez
    čavez 20:32 07.junij 2013.

    Pri nas bi bilo to dobro uvest za nekatere akterje idiotizma ki ga uvajajo v slo.