Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Duhovnik spolno občeval v javnosti

duhovnik Shutterstock
Zaradi spolnega občevanja v javnosti, v toaletnih prostorih Ljudskega parka v Trstu, bo moral duhovnik plačati 30 tisočakov kazni.

Tržaški časnik Il Piccolo, ki ga povzemajo tudi Primorske novice, poroča, da je avgusta lani Tražačane vznemirilo javno razkritje, da se v toaletnih prostorih Ljudskega parka v mestu, v bližini otroških igral, srečujejo moški, ki nato na tem mestu spolno občujejo. Časnik je izvedel, da je bilo sprva kazensko ovadenih več kot 50 moških, 37 so jih pri spolnem občevanju pri odprtih vratih posnele policijske kamere.

Policija je ovadila več moških; večina teh na sodiščih sklepa poravnave, da bi se na ta način čim prej zaključili sodni postopki zoper njih, predvsem pa, da bi se izognili javnemu sojenju. Kot navaja Il Piccolo, je med moškimi, zoper katere tečejo sodni postopki, občinski svetnik z italijanskega Krasa, cenjeni učitelj glasbe, organizator dogodkov, prodajalca iz trafike, ... V toaletnih prostorih so pri spolnem občevanju zalotili tudi duhovnika, ki se je v izogib javnemu sojenju s sodiščem za svoj delikt že poravnal; plačal bo 30 tisoč kazni.

Komentarjev 7
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 14:54 13.maj 2016.

    Vseeno je za duhovnika pohvalno, da si ni privoščil kakšnega otroka!

  • jankoc 13:54 13.maj 2016.

    Misliš,da se ti je izneveril?Te bo pa napičil kakšen sekretar.Nič jokat!

  • zdrej 11:39 12.maj 2016.

    ".. plačal bo 30 tisoč kazni."A to je nova valuta?