Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Grozil z ubojem

Žurnal24 main
V Novem mestu je 50-letni moški svoji bivši partnerki grozil, da jo bo ubil. Policija mu je odvzela prostost in opravila hišno preiskavo.

Policija je med zbiranjem obvestil ugotovila, da 50-letnik že dalj časa izvaja telesno in duševno nasilje nad svojo bivšo partnerko. Ženski je grozil, da jo bo ubil in jo telesno napadel in žalil ob prisotnosti otroka.

Policisti so mu odvzeli prostost in na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo. Zasegli so snovi, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

Po zaključenem pridržanju so 50-letniku izrekli ukrep prepovedi približevanja nekdanji partnerki in otroku zaradi suma, da bo moški ogrozil življenje, osebno varnost in svobodo nekdanje partnerke in otroka. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.