Slovenija > Črna kronika
12286 ogledov

Huda nesreča, 22-letnik je umrl

Novice: Moški je v kritičnem stanju. Prometna nesreča, policija reševalec rešilec splošna PGD Mengeš
Hudo poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, kjer je ponoči umrl.

"Kranjski policisti so bili v soboto okoli 8.30 obveščeni o nesreči pri delu na enem izmed gradbišč na območju Kranja. Po podatkih, s katerimi razpolagamo je 22-letni moški med opravljanjem gradbenih del, padel z višine na tla in se hudo telesno poškodoval," so sporočili s kranjske policijske uprave.

Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Obveščena je bila delovna inšpektorica, ki je prišla na kraj, ogled kraja so opravili tudi policisti.

"Danes ponoči so nas iz zdravstvene ustanove obvestili, da je 22-letnik zaradi hudih telesnih poškodb umrl," so sporočili s policije.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in vodijo postopek tudi v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper splošno varnost ljudi in premoženja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.