Slovenija > Črna kronika
12200 ogledov

Huda prometna nesreča: Prikolica tovornjaka se je odpela in prevrnila na avto

rešilec Saša Despot reševalno vozilo na nujni vožnji
Na glavni cesti Kozina-Starod se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Policisti PU Koper so bili ob 14.20 obveščeni, da se je pri Kozini zgodila hujša prometna nesreča. Udeležena so bila tri vozila, in sicer tovorno vozilo in dva osebna avtomobila. 

"Po prvih podatkih je 42-letni državljan Hrvaške peljal tovorno vozilo s priklopnikom od Kozine proti Materiji. Pred odcepom za Rožice se mu je odpela prikolica, ki je zapeljala na nasprotni pas in trčila v osebni avtomobil koprske registracije, ki ga je peljal 63-letni voznik. Priklopnik se je nato prevrnil na drugo vozilo nemških registrskih tablic," so sporočili s PU Koper.

63-letni voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl. Njegova sopotnica in oba državljana Nemčije so se pri trčenju poškodovali. Poškodovane so odpeljali v bolnišnico.

"Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo. Na kraj je bil poklican izvedenec za promet," so še sporočili s PU Koper. 

Ogled kraja prometne nesreče še poteka. Cesta je zaprta za ves promet. Obvoz je urejen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.