Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Iščejo Mihaela Maverja

Mihael Maver PU Novo mesto
Svojci pogrešajo 42-letnega Mihaela Maverja iz Jurke vasi na Dolenjskem. Če ste ga videli ali karkoli veste o njem, sporočite policiji.

Visok je približno 170 centimetrov, srednje postave in ima malo daljše rjave lase. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v delovno obleko in hlače sive barve.

Policisti so že v soboto pričeli z aktivnostmi iskanja pogrešanega. V nedeljo so nadaljevali z iskalno akcijo na širšem območju Straže. V iskalno akcijo je bilo vključenih večje število policistov, vodniki službenih psov, sodelovali so tudi gasilci in občani. Pregled terena je bil opravljen tudi s pomočjo policijskega helikopterja, vendar pogrešanega niso našli.

Sinoči so z iskanjem prekinili in z akcijo iskanja ponovno pričeli danes zjutraj. Po zbranih informacijah je moški v soboto odšel peš od doma, zato iskanje poteka predvsem na širšem območju Jurke vasi in Straže. Danes v iskanju sodeluje okoli 30 policistov in policisti vodniki službenih psov iz Policijske uprave Novo mesto, 6 vodnikov in psov iz Enote reševalnih psov Slovenije, 7 vodnikov in psov iz Zveze reševalnih psov Slovenije, okoli 30 gasilcev prostovoljnih gasilskih društev Dolnja Straža in Vavta vas, lovci in občani, so sporčili s Policisjek uprave Novo mesto.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, policija naproša, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.