Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Kolesar policista na nos

Kolo na kolesarski stezi Shutterstock
Policisti so želeli ugotoviti, ali je kolesar kaj spil, ta pa je postal nasilen.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota so v Turnišču včeraj tamkajšnji policisti zaustavili kolesarja.  Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, a ga je odločno odklonil.

"Med postopkom je nato žalil policista, ga udaril v predel nosu in ga brcnil v nogo. Policist je bil pri tem lahko telesno poškodovan,“ so sporočili. Kolesarja so kazensko ovadili.

Komentarjev 10
  • Žurnalček 18:44 16.avgust 2013.

    Moj je 142 položen v angleščini , ki je ne razumem, tako da sem 5 minut pred koncem , vse izpolnil , nerazumljivih 5-6 v jeziku , pa tko na hec. Si zadovoljen?

  • crvit 10:26 16.avgust 2013.

    Ma ja da še čudno da niso napisali da ni upošteval modrih luči in da jim je ušel po stranskih cestah.Še bolj bi ga moral kresnit po lapah policija dela za državo in ne v prid naroda.Pol na naj ...prikaži več še zaupam policajem mah kje nikol in nikdar.

  • Maxximus 10:12 16.avgust 2013.

    Vsi pametni in mogočni doma skriti za svojimi monitorji...Sama zloba vas je! Vsebina komentarjev pa na nivoju zaostalega opravilno nesposobnega 15 letnika...Predlagam Zurnalu, da pred vsako objavo komentarja udeležencu naloži kratek IQ test-da se izločijo opravilno nesposobni.