Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Kolesar poškodovan, voznica odpeljala

Znak Stop policija Mojca Marot
Voznica, ki je bila udeležena v nesreči, je s kraja nesreče odpeljala. Kolesar je bil v nesreči huje poškodovan. Policija prosi vse, ki bi kar koli vedeli o nesreči, ki se je pripetila v četrtek v Kranju, naj jim o tem posredujejo informacije.

Kot so nam sporočili s Policijske uprave Kranj, se je v četrtek, 19. januarja, okoli 9.30 v križišču regionalne in lokalne ceste pri trgovskem centru Tuš v Kranju na cesti Jake Platiše pripetila prometna nesreča, v kateri se je kolesar huje poškodoval.

Policisti so po do zdaj zbranih obvestilih oziroma po izjavi kolesarja ugotovili, da sta trčila 75-letni kolesar iz Kranja in neznana voznica osebnega avtomobila neznane znamke in tipa. Slednja se je po nesreči ustavila in skupaj z neznanim občanom pomagala kolesarju. Ker ji je kolesar dejal, da ni poškodovan, sta se sporazumno razšla.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče pozivamo, da se nam oglasi bodisi udeležena voznica ali oseba, ki je prav tako pomagala pešcu, oziroma druge morebitne priče nesreče. Pokličejo lahko na interventno št. policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 1
  • krtmen1 16:23 24.januar 2012.

    Pozimi se ne vozi s kolesom, sploh pa ne 75-letniki.