Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Lahko bi vozil sin ali oče

nesreča Radovljica Žurnal24 main
Nesreča. Policisti zasegli vozilo, ki bi lahko zbilo peško v Radovljici.

Policijski forenziki na vozilu, ki bi minuli torek lahko povozilo peško v središču Radovljice in odpeljalo s kraja nesreče, neuradno od včeraj iščejo morebitne dokaze tragične prometne nesreče. "Policisti so zasegli eno vozilo, ki se trenutno pregleduje z namenom najti in zavarovati morebitne sledove, s katerimi bi lahko dokazali povzročitev nesreče. Tako v tem trenutku še ne moremo govoriti, da je povzročitelj nesreče odkrit," so pojasnili na kranjski policijski upravi.

Vodijo že dva postopka

Če bi policisti na vozilu odkrili tudi biološke sledi 72-letne peške, ki je zaradi poškodb ob nesreči konec tedna umrla, bi povzročitelju tragedije grozilo do pet let zapora. A policisti neuradno menda hkrati preverjajo, ali je vozilo usodnega dne vozil lastnik ali njegov sin, oba iz okolice Radovljice. Obema naj bi namreč že pred časom odvzeli vozniški dovoljenji, menda zaradi večkratne vožnje pod vplivom alkohola. Na radovljiškem sodišču pa so potrdili, da zoper njiju vodijo dva prekrškovna postopka.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 00:20 16.december 2011.

    No le glejte ta boste gledal ta prav avto, kajti jaz sem vas enkrat zeznu z mojim ta drugim. Imel sem dva ista , eden registriran in nevozen , drugi pa neregistriran in vozen. Samo tabelco smo prestavli. Hja to ...prikaži več so bli cajti. Onadva pa sta lahko medtem avto prodala in kupila istega , tistega, ki ga vi sedaj gledate. Od takih barab in pjancev je vsako podtikanje možno ! !