Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

Ljutomer: Sin poskušal ubiti očeta

nož, kri Profimedias
Najprej ga je zabodel, nato se je nanj spravil še s sekiro.

Ranjeni oče iz območja Ljutomera je včeraj ob 18. 30 poklical murskosoboške policiste in jim sporočil, da ga je sin zabodel in da krvavi.

Policisti in kriminalisti so ugotovili, da sta se sin in oče prepirala. 26-letni sin je med prepirom v kuhinji z nožem dvakrat zabodel 54-letnega očeta. Po dogodku sta oba odšla na dvorišče, kjer sta se pretepala in ga je sin še udarjal s sekiro.

Poškodovanega 54-letnika so odpeljali v murskosoboško bolnišnico in ni v življenski nevarnosti. Utrpel je eno vbodno rano na ledvenem delu hrbta, druga rana pa je bila povzročena ob udarcu s sekiro.

26-letni osumljeni je bil na kraju prijet, odvzeta mu je bila prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja poskusa uboja priveden k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s policije.

Kot poroča Večer, se je kaznivo dejanje zgodilo na domačiji Franca in Aljaža N. v Šalincih. Žrtev in napadalec sta si menda v preteklosti že večkrat skočila v lase, tako da sobotni dogodek ni bil prvi tovrstni. Oče in sin se ukvarjata s kmetovanjem in tudi rejo konjev kasačev, in to precej uspešno, saj njune živali sodijo med boljše v Sloveniji.

Komentarjev 4
  • dragec 16:10 09.april 2017.

    Za pridno in pristno SLO družino se gre

  • Božidar Dinič 13:46 09.april 2017.

    sekira pa jeklo ruše hm zanič evo dokazano

  • Lavdan 09:38 09.april 2017.

    Ni samo narodna noša in kranjska klobasa del folklore.