Slovenija > Črna kronika
77 ogledov

Mama otroka brcala kot žogo

Mati brca otroka You tube
27-letna Kitajka dogodek obžaluje in trdi, da je bila pod hudim stresom.

Neznanec je posnel Kitajko Chen (27), kako je svojega otroka, ležečega na tleh, brcala z nogo in videoposnetek objavil na spletnih omrežjih. 

Kitajska policija je dogodek potrdila in sporočila, da otrok, ki se trenutno nahaja pri starih starših, ni poškodovan ter da so materi izrekli opozorilo.  

Ni prenesla otrokovega joka

Mati je pozneje policiji povedala, da je bila v zadnjem času pod močnim stresom in ni zmogla nadzorovati svojih čustev. Ker otrok ni nehal jokati, se je nad njim znesla s fizično silo, a je pozneje svoje dejanje obžalovala. 

Video, ki je bil posnet v provicni Guangdong na severovzhodu Kitajske, prikazuje otroka, ki leži na tleh ob stopnici, njegova mati pa ga večkrat brcne z nogo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • nergač 15:05 01.marec 2017.

    vedno mi je zanimivo, kako ti rumeni pisunčki brez resne izobrazbe lahko izvabijo iz publike prav vse, kar se jim zazdi....zdaj objavijo "ubogo žensko" -žrtev nasilja nad ženskami, pa nedolžnega otročička, da bi izzvali čustva pri bralcih....le moškega redko izkoristijo, ...prikaži več ker ta ni nikomur mar in je že vnaprejšen negativec...razen, če umre. Potem lahko odigra svojo vlogo za klike.

  • maresem 13:06 01.marec 2017.

    Prasici odvzet otroka za vedno, snemalca pa šutirat v jajca.

  • pesnik51 11:30 01.marec 2017.

    pizdavammatrna medijska .. vse boste naredili, da se bo klikalo!!! Takoj umaknite posnetek!!!!!