Slovenija > Črna kronika
1381 ogledov

Med košnjo padel, čezenj zapeljala kosilnica

Košnja trave Profimedia
Na območju Podlehnika je v soboto moškemu pri košnji strmega hriba spodrsnilo in je padel, pri tem ga je kosilnica povozila in je zaradi hudih poškodb pozneje v bolnišnici umrl, je sporočila policija.

* - Fotografija je simbolna

Moškega so po nesreči zaradi hudih poškodb s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, od koder so okrog polnoči sporočili, da je umrl, je v poročilu navedla Policijska uprava Maribor.

Kronika v zadnjih 24 urah

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 137 prometnih nesreč, od tega 29 nesreč z lahkimi poškodbami in pet s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 87 kršitev javnega reda in miru ter 73 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 64-krat posredovali na javnih krajih in 23-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli tri vozila.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 30 tatvin, 15 poškodovanj tuje stvari, 11 vlomov, šest groženj, štiri povzročitve telesnih poškodb, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, dva primera nasilja v družini, eno ponarejanje denarja, en rop in eno preprečitev uradnega dejanja oz. napad na pooblaščeno osebo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • slavauk22 11:25 28.julij 2024.

    kaj nima kosilnica pod sedžem stikalo ko se ti vsedeš se vklopi kardan ko vstaneš pa izklopi kardan???

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:29 28.julij 2024.

    In potem daste to "igračo" kot primer kosilnice ?! Ste res popolnoma nesposobni ali se vam zgolj ne da ?!