Slovenija > Črna kronika
122 ogledov

Minulo noč na slovenskih cestah številne prometne nesreče

Prometna nesreča Andrej Leban
Vozniku na poti drevo, drugima parkirano vozilo.

Uprava za zaščito in reševanje poroča o več nesrečah, ki so se zgodile minulo noč

Trčil v drevo

Nekaj čez deseto je na cesti Radenci–Sodevci v kraju Dečina, občina Črnomelj, voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in trčil v drevo. Črnomeljski gasilci so razsvetlili in zavarovali kraj, odklopili akumulator na vozilu, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so ga na kraju oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Zaletel se je v vozilo s čebelami

Nesreča se je zgodila tudi izven naselja Velika Polana proti Gomilici, ko se je nekaj pred enajsto voznik osebnega vozila od zadaj zaletel v ob cesti parkirano pokvarjeno tovorno vozilo, v katerem je voznik prevažal čebele. Poškodovani sta bili dve osebi.

Gasilci PGD PIGE Eko Nafta Lendava so pomagali reševalcem NMP Lendava pri prenosu poškodovanega, odklopili akumulator na osebnem vozilu, izvajali požarno stražo, nudili razsvetljavo reševalcem in policiji ter očistili kraj prometne nesreče.

Trčil v parkirano vozilo

Ob 0.02 je v Krašcah, občina Moravče, voznik osebnega vozila trčil v parkirano vozilo. Voznik ni bil poškodovan.

Prevrnil se je na bok

Ob 1.26 se je v naselju Škrilje v občini Ig voznik z osebnim vozilom prevrnil na bok. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine po cestišču.

Osebo, ki je v nesreči utrpela telesne poškodbe, so reševalci NMP Ljubljana prepeljali na zdravljenje v UKC Ljubljana.

 

Komentarjev 1
  • partizanka 09:20 02.junij 2017.

    ponovno nora noč v Novem mestu, onesvestila se za tekočim trakom, nikome ništa.