Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Na novoletno jutro cesta že krvava

Prometna nesreča Profimedias
Prvo jutro novega leta je na cestah že vzelo življenje. Morda bi se vse končalo precej drugače, če bi uporabljal varnostni pas.

Zgodaj zjutraj, nekaj pred pol tretjo uro, se je pri Križnem vrhu pri Slovenski Bistrici zgodila huda prometna nesreča.

Avtomobil je zapeljal s ceste, v njem pa ostali vkleščeni dve osebi. 27-letni voznik iz Slovenske Bistrice, ki je vozil iz Poljčan proti Slovenski Bistrici, je v Križnem vrhu izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Reševalci so ob prihodu na kraj nesreče ugotovili, da je voznik v nezavestnem stanju in so ga skušali oživljati, vendar so lahko ob 3.15 ugotovili le še njegovo smrt. V trčenju se je njegova 26-letna sopotnica iz Slovenske Bistrice hudo telesno poškodovala, prepeljali so jo v mariborski klinični center, so sporočili policisti.

Kot so naknadno sporočili mariborski policisti, niti voznik niti sopotnica med vožnjo nista uporabljala varnostnega pasu. Posledice bi bile v primeru uporabe gotovo precej milejše, so še zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.