Slovenija > Črna kronika
55 ogledov

Na podstrešju prideloval drogo

Proizvodnja marihuane v Litiji
1/5
PU Ljubljana
Policisti so opravili hišno preiskvo pri 27- in 24-letniku iz Litije in Ljubjlane. V skladiščnih prostorih v okolici Litije so odkrili večji prirejen prostor za gojenje prepovedane droge.

Policisti iz Litije so v okolici Litije opravili hišno preiskaveo na domu 27-letnika, kjer so v podstrešnem delu stanovanja našli izdelan prostor, posebej prirejen za gojenje konoplje za izdelavo prepovedane droge. 

"Zasegli so več rastlin prepovedane droge, posušene dele rastlin ter predmete namenjene za hidroponično gojenje rastlin," je pojasnila Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana.

Preiskava tudi v Ljubljani

Istega dne v dopoldanskih urah je bila opravljena hišna preiskava tudi pri 24-letnem osumljencu iz okolice Ljubljane, kjer so policisti našli in zasegli nekaj prepovedane droge, rastline konoplje.

V skladiščnih prostorih v okolici Litije so odkrili večji prirejen prostor za gojenje prepovedane droge.

"Policisti so zasegli nekaj manj kot 300 sadik prepovedane droge ter predmete namenjene za hidroponično gojenje rastlin," pojasnjuje Ciperle Adlešičeva.

Kazenska ovadba

 

Zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja s področja proizvodnje in prodaje prepovedane droge, so policisti 24-letnika iz okolice Ljubljane privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, zoper 27- letnika pa na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 4
  • Avatar olor
    olor 13:00 19.februar 2016.

    Z nečem se pa morajo mladi ukvarjati, a naj bodo kr na sociali? ;)).. A policaji ne štrajkajo? :)))

  • BorutK 18:33 18.februar 2016.

    Nič ne bo legalno, to so mokre sanje združenih levičarjev, ker so itak skoz na drogici

  • primoz.g 18:29 18.februar 2016.

    Pa kva policija sploh preganja fante ki se bavijo s hortikulturo, a ne vedo da bo čez nekaj mesecev vse to legalno ?