Slovenija > Črna kronika
1195 ogledov

Na prehodu zbil pešca, namesto da bi dobil položnico, ostal brez avta

Prehod za pešce. Anže Petkovšek Prehod za pešce v Ljubljanskem BTC-ju.
"Včeraj okoli 9.30 se je v Medvodah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

"Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik odvzel prednost pešcu na prehodu za pešce. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval," so še dodali.

Navadno se taka poročila končajo s navedbo, da so vozniku policisti izdali plačilni nalog, a so policisti v postopku ugotovili, da je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu zaradi tega zasegli vozilo, zoper njega vodijo prekrškovni postopek.

Skoraj enaka nesreča je bila tudi v Mariboru, kjer je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v peško. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovana. Voznik je očitno imel vozniško dovoljenje, izdali so mu plačilni nalog.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.