Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Nasada marihuane ni več

Zasežena marihuana PU Maribor
25-letnik gojil marihuano. Policisti so mu poželi urejen nasad s 86 sadikami konoplje, visoke od 40 do 13 centimetrov.

Policisti iz Podlehnika so včeraj ob drugi uri zjutraj obravnavali 25-letnega moškega iz okolice Tržiča. Pri njem so našli 10 gramov prepovedane droge konoplje in pripomočke, ki so kazali, da se moški ukvarja z neupravičeno proizvodnjo prepovedanih drog in prometom z njimi.

Odvzeli so mu prostost in podnevi opravili ogled okolice, kjer so ga izsledili. Tam so našli nasad marihuane, pri hišni preiskavi na domu in preiskavi vozila pa so našli in zasegli še manjše količine droge, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Odklonil strokovni pregled

Tu se seznam njegovih prekrškov še ni nehal: avtomobil je vozil brez vozniškega dovoljenja, odklonil pa je strokovni pregled, s katerem bi policisti lahko ugotovili, ali vozi pod vplivom droge. Za to so mu policisti izrekli globo, zaradi neupravičene proizvodnje prepovedane droge pa bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.