Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Našel svojega jeklenega konjička

Moški je na cesti pri Murski Soboti po petih letih našel svojega pogrešanega mercedesa.

Murskosoboške policiste je v  ponedeljek poklical moški in povedal, da se pravkar pelje na relaciji Murska Sobota–Lendava za osebnim avtomobilom mercedes brabus, ki je popolnoma podoben njegovemu avtomobilu, ki so mu ga pred leti ukradli na Hrvaškem. Na avtomobilu so bile pritrjene srbske registrske tablice.

Policisti so v naselju Črenšovci avtomobil ustavili in opravili temeljito kontrolo. Z ogledom in preverjanjem v Schengenski evidenci ukradenih vozil so ugotovili, da je osebni avtomobil dejansko avtomobil prijavitelja, ki je svoj avto pogrešal od leta 2005. Današnja tržna vrednost ukradenega avtomobila znaša 15 tisoč evrov.

Policisti so avtomobil zasegli in ga bodo po končanem postopku vrnili lastniku, voznika pa ne bodo kazensko ovadili, saj so v postopku ugotovili, da je bil avtomobil podarjen, uporabniki vozila pa niso vedeli, da je avtomobil ukraden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.