Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Nesreča pri izvozu za Kranj

(Foto: Tamara Barič) Žurnal24 main
Na gorenjski avtocesti avtomobil trčil v odbojno ograjo. Voznik, sopotnik in dva otroka prepeljali v ljubljanski klinični center.

Okoli 15.20 se je na gorenjski avtocesti pri izvozu Kranj - vzhod v smeri proti Jesenicam pripetila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. "Po do sedaj zbranih podatkih je bilo udeleženo osebno vozilo, ki je, domnevno zaradi počene pnevmatike, trčilo v odbojno ograjo," je povedal Leon Keder, tiskovni predstavnik kranjske policijske uprave. Da je osebno vozilo zapeljalo s ceste v obcestni jašek zaradi počene pnevmatike, poroča tudi uprava za zaščito in reševanje.

Voznik avtomobila se je po podatkih policistov lahko telesno poškodoval, prav tako sopotnik na sprednjem sedežu vozila. "Otroka, ki sta sedela zadaj, sta bila eden lažje, drugi huje telesno poškodovana," je pojasnil Keder. Vsi so bili z reševalnimi vozili prepeljani v ljubljanski klinični center.

Posredovali so gasilci, policija in reševalci nujne medicinske pomoči iz Kranja. Vozni pas avtoceste med izvozom Kranj vzhod in Kranj zahod v smeri Jesenic je bil po podatkih Prometno-informacijskega centra zaprt do približno 17. ure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.