Slovenija > Črna kronika
969 ogledov

Neverjetno, kaj vse so policisti našli pri 33-letniku doma

ukradeni predmet
1/14
PP Črnomelj
Policisti so med hišno preiskavo pri osumljencu našli veliko število ukradenih predmetov. Zdaj iščejo njihove lastnike.

Konec septembra so policisti PP Črnomelj obravnavali vlom v počitniško hišo na območju Griča pri Dobličah. Storilec je vlomil skozi vrata in odtujil več predmetov. Policisti so v okviru preiskave ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen 33-letni moški iz naselja v okolici Črnomlja.

Po odredbi sodišča so opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja osumljenca. Med hišno preiskavo so našli in zasegli večje število predmetov, za katere 33-letnik ni znal pojasniti izvora. Policisti sumijo, da gre za ukradene predmete.

33-letnika so s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja velike tatvine privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.

Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljajo izvor ukradenih predmetov. Policisti pozivajo morebitne oškodovance, ki bi predmete prepoznali, da se zglasijo na Policijski postaji Črnomelj ali pokličejo na 07 356 66 00.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.