Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Ni upošteval prepovedi vožnje

null Žurnal24 main
Kranjski policisti so imeli v ponedeljek veliko dela s 40-letnim Ljubljančanom. Najprej so ga ustavili zaradi prehitre vožnje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, česar pa ni spoštoval.

Kot so sporočili iz PU Kranj, so moškega najprej ustavili zaradi prehitre vožnje okoli šeste ure zvečer. Na delu avtoceste, kjer opravljajo gradbena dela in je hitrost omejena na 80 kilometrov na uro, je namreč 40-letni Ljubljančan vozil 138 kilometrov na uro.

Poleg tega so policisti tudi ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola 0,44 mg/l v izdihanem zraku, in mu zato prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Slabo uro za tem pa so policisti istega voznika opazili v okolici Torovega in ga takoj ustavili. Zaradi neupoštevanja odredbe so ga pridržali. Policisti so v postopku prav tako ugotovili, da je slednji večkratni kršitelj hujših cestnoprometnih predpisov.

Zaradi slednjega so mu zasegli osebni avtomobil znamke BMW 530, zoper njega pa podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.