Slovenija > Črna kronika
6123 ogledov

Nova Gorica: Vstopil v lokal in ustrelil 26-letnega moškega

policijska luč sirene Profimedia Fotografija je simbolična.
V novogoriškem lokalu je bil v nedeljo s strelnim orožjem poškodovan moški.

V enem od večjih gostinskih lokalov na območju Nove Gorice je bil v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah s strelnim orožjem ranjen 26-letni moški, so za STA potrdili na Policijski upravi Nova Gorica. Kot so pojasnili, preiskujejo sum kaznivega dejanja hude poškodbe, več podrobnosti pa bodo javnosti posredovali po koncu preiskave.

Kot so zapisali, je bila policija v nedeljo ob 4.35 obveščena o varnostnem dogodku v enem od večjih gostinskih lokalov na območju Nove Gorice, kjer je bil zaradi uporabe strelnega orožja poškodovan mlajši moški. Na kraj so napotili več policijskih patrulj in kriminaliste, ki so kraj takoj zavarovali in začeli izvajanje prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca.

Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec z neznanim orožjem v nogo ustrelil 26-letnega moškega. Poškodovanega moškega so kasneje na kraju oskrbeli reševalci novogoriškega zdravstvenega doma, nato so ga odpeljali na zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

Policija okoliščine intenzivno preiskuje, so še dodali v odgovorih za STA.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.