Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Oropal in zabodel mladoletnico. V Ljubljani!

Tatvina Shutterstock
Ljubljanski policisti so včeraj dopoldne obravnavali rop mladoletnega dekleta, ki jo je neznanec z nožem zabodel v predel trebuha.

9. ura zjutraj na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Do mladoletnega dekleta pristopi neznani moški, se vanjo zaleti in jo z ostrim predmetom zabode v predel trebuha. Vzame ji denarnico, ki jo je imela vrokah, iz nje pobere 20 evrov in pobegne proti Bežigradu. Prestrašeno dekle po dejanju odide v bližnji vzgojni zavod, od koder jo z reševalnim vozilom odpeljejo v ljubljanski klinični center. Po podatkih policije, je dekle utrpelo lažje telesne poškodbe.

Moški, ki ga policija še vedno išče, je visok okrog 185 centimetrov, oblečen je v sivo bundo, na rokah je imel črne rokavice.

V zvezi navedenega pa policija naproša vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije povezane z dogodkom, da to sporočijo na interventno številko 113 ali pokličejo Policijsko postajo Ljubljana Center 01/475-0600.

Komentarjev 6
  • Žurnalček 14:26 08.januar 2016.

    Da ni bil Marko ?

  • tangua 07:09 06.januar 2016.

    Dokaz, da so Belo krajino obdali z žico in spremenili v rezervat je tudi to, da je vščeraj zjutraj policist v Metliki do smrti povozil žensko a o tem do sedaj ni poročal še noben medij.

  • maresem2 20:35 05.januar 2016.

    10 let temnice, pa da vidim kako čist bo izšel iz nje.