Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Otrok huje poškodovan na domačem dvorišču

Nesreča kolesarja Shutterstock
Murskosoboški policisti poročajo o hujših telesnih poškodbah šestletnika, ki jih je včeraj dobil na domačem dvorišču.

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so v Slaptincih obravnavali dogodek, ko se je šestletni otrok peljal s kolesom z motorjem po dvorišču, kjer je oplazil parkiran osebni avtomobil ter nato trčil v stanovanjsko hišo.

Otrok se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v mariborskem kliničnem centru. Zaenkrat je tuja krivda izključena, so še sporočili iz PU Murska Sobota.

Komentarjev 3
  • Kitty D'Curious 01:00 07.oktober 2013.

    mater ste eni "bolani"... v mojih časih, še ne tako dolgo nazaj, je bilo normalno, da so mulci padali z dreves in zlomili kakšno roko, imeli take in drugačne nesreče, tudi z mopedi in to od malih nog, tastari so ...prikaži več jih pa potem še za ušesa, če so se poškodovali, ker so divjali. danes si šmrkavec gleženj popraska na robidi in bi že vsi starše linčali, ker so otroku dovolili noret okrog in ga niso zaprli med 4 stene za računalnik, kjer bi lahko "varno" odkrival čare porna na internetu in se ni za bat, da bi si kaj polomil... rezultati se jasno kažejo v (večini) nedozorelih 20-letnikih, ki si niso sposobni še smrklja sami obrisat in pričakujejo, da jih bo cel lajf nekdo ujčkal... ni čudno, da je zmeraj bolj vse v k***u....

  • zic 14:47 06.oktober 2013.

    točn to...tuja krivda izključena??? valda, saj vsak 6 letnik je sam odgovoren za dejanja??? kriva sta starša ki sta ga nonšalantno pustila, da se sam vozi brez nadzora.....

  • Lavdan 13:34 06.oktober 2013.

    Za vas je dvorišče igrišče ali obratno. Tuja krivda po moje ni izključena saj je ta motorček nekdo naredil in ga dal otroku. Vsaj dva sta kriva. Upam, da bo kmalu spet zdrav.