Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Palirja znova opazili, še vedno oborožen

Palir David Žurnal24 main
Oboroženega Davida Palirja, ki ga v okolici Ljubljane iščejo že več dni, so znova opazili, tokrat na Cesti v Hrastje.

Ljubljanski policisti sporočajo, da so jih danes okoli 15.20 ure občani obvestili o pogrešanem 29-letnem Davidu Palirju, ki so ga opazili v bližini Šmartinske ceste v Ljubljani na Cesti v Hrastje. Palir je bil glede na izjave občanov še vedno oborožen. 

Policija je zavarovala širšo okolico območja, trenutno potekajo aktivnosti za prijetja. Na kraju so tudi policijski konjeniki, vodniki psov in helikopter. 

29-letni moški je po zadnjih podatkih še vedno oblečen v majico bele barve s kratkimi rokavi in temnejše kratke hlače. Pri sebi ima orožje.

"Glede na dejstvo, da je oseba oborožena in da se išče že nekaj dni, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico. Zato ponovno naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujemo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo," opozarjajo policisti in pozivajo vse, ki se znajdejo na območju aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • allstarr111 18:32 07.avgust 2015.

    Čak pa a to ga samo takrat iščejo ko kdo pokliče in se dopravijo mal pogledat če je še tam pol pa do naslednjega klica čakajo na gmah ?