Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Peti bančni rop banke na Jesenicah v pol leta

Rop banke na Jesenicah Žurnal24 main
Neznanec se je odpeljal z motornim kolesom. Koliko denarja je odnesel, pa zaenkrat še ni znano.

Malo čez deveto uro zjutraj je neznanec oropal banko na Jesenicah. Na PU Kranj pravijo, da je bil neznanec oborožen, v banko pa je vstopil z belo čelado na glavi.

Koliko je ropar odnesel zaenkrat še ni znano, v ropu pa nihče ni bil poškodovan, zaposleni v poslovalnici pa so šokirani.

Po zbranih podatkih naj bi dejanje izvršil moški, visok okoli 180 cm, suhe postave. Oblečen je bil v črno jakno z belimi črtami na rokavih. Nosil je rdeč nahrbtnik s črnimi in belimi črtami. S kraja se je odpeljal z motornim kolesom znamke Tomos, APN6, črne barve, opisujejo na PU Kranj.

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu, da to sporočijo na telefonsko številko 113.

To je že peti bančni rop na Jesenicah od aprila letos, zadnji se je zgodil pred dobrim mesecem dni, ko je neznani ropar oropal poslovalnico Abanke.

Komentarjev 3
  • sprehajalec 11:00 28.september 2013.

    Toliko bank niti na divjem zahodu niso oropali. V enem kraju v istem mestu. Pol je bil pa tip še spuščen zaradi proceduralne napake. Po moje isti tip.

  • graff 14:20 27.september 2013.

    Slovenija postaja s pomočjo kapitalskih in političnih elit, zavarovanih od kriminalnega odvetniškega podzemlja, najbolj mafijska država sveta. Če smo na prvem mestu po korupciji, zakaj bi ne bili še po drugih kriminalnih rečeh. Virant, ki je s svojo plačno reformo ...prikaži večmo in s pomočjo politike vseh barv de facto sesul slovensko policijo si mane roke, kajti bebcev, ki verjamejo njemu in botrom naštetega podzemlja je v Sloveniji na pretek.

  • Avatar čavez
    čavez 11:25 27.september 2013.

    Samo svoje je pobral, da ga banka ne bo ropala.