Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Petletnik še vedno v kritičnem stanju

Padec otroka z balkona Žurnal24 main
Petletnik, ki je včeraj padel iz četrtega nadstropja bloka, je še vedno v kritičnem stanju. Neuradno: njegova mamica naj bi skočila z mlajšim otrokom v trgovino, petletnik pa je sam ostal doma.

"Izvaja se intenzivna terapija, otrok pa je še naprej v kritičnem stanju," je za zurnal24.si povedala vodja službe za odnose z javnostmi v ljubljanskem kliničnem centru Polona Lečnik Wallas. Petletnika so namreč že včeraj s helikopterjem zaradi hudih poškodb iz Kopra prepeljali v ljubljanski klinični center.

Nesreča se je zgodila včeraj nekaj po 14. uri v naselju Markovec, ko je petletni otrok padel iz četrtega nadstropja bloka. Nesrečni dogodek je potrdila tudi policija, podrobnosti pa ne razkriva, ker preiskava še teče.

Skočila do trgovine

Neuradno je slišati, da naj bi mamica z mlajšim otrokom skočila v trgovino, medtem pa naj bi starejši odprl okno zastekljenega balkona v sicer petnadstropnem bloku. "Krvi ni bilo veliko, le iz ust in ušes," opisuje priča in dodaja, da na kraju dogodka ni bilo oživljanja, pač pa so otroka le pobrali in odpeljali v izolsko splošno bolnišnico, nato pa v ljubljanski klinični center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.