Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Pijan in pod vplivom drog povzročil nesrečo

Prometna nesreča PU Kranj
Jeseničan je v torek ponoči zapeljal s ceste in povzročil nesrečo s telesnimi poškodbami. V avtomobilu je vozil še tri mlade sopotnike.

Gorenjski prometni policisti so zaradi  nevarne vožnje v cestnem prometu kazensko ovadili Jeseničana, ki je v  torek  ponoči  na avtocesti pri Lipcah zaradi neprilagojene hitrosti ter vpliva  alkohola  (0,66  mg/l)  in  prepovedanih  drog  zapeljal s ceste in povzročil  prometno  nesrečo  s telesnimi poškodbami.

"Povzročitelj je vozil neregistriran avtomobil, v katerem so bili še trije mladi potniki, ki so se v nesreči lahko telesno poškodovali," poroča Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Za  dejanje  se  storilec  kaznuje  z  denarno  kaznijo ali zaporom od treh mesecev do treh let in s prepovedjo vožnje motornega vozila.

Vozniki  pod  vplivom  alkohola so letos na gorenjskih cestah povzročili 30 prometnih  nesreč, kažejo podatki do 4. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.