Slovenija > Črna kronika
8472 ogledov

Po umoru v Ribnici je storilec na begu, policija opozarja: Moški je nevaren

Morilec-Ribnica-3.10.24 PU Ljubljana
V večstanovanjski hiši v Ribnici so včeraj našli mrtvo 79-letnico, osumljenec pa je zbežal. Policija prosi za informacije.

Ljubljanska policijska uprava je bila včeraj nekaj po 19. uri sobveščena, da je bila na območju Ribnice v enem izmed stanovanj v večstanovanjski stavbi najdena mrtva 79-letna ženska, smrt pa je po prvih podatkih posledica nasilnega dejanja z ostrim predmetom. "Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. Na tem območju potekajo aktivnosti za iskanje znanega osumljenca, ki je z oškodovanko v sorodstvenem razmerju," je sporočil Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana.

V povezavi s kaznivim dejanjem iščejo 48-letnega moškega, visokega med 170 in 175 cm, srednje čokate postave, kostanjevo rjavih, deloma sivi las, nosi korekcijska očala, kako je oblečen ni znano. Ker z do sedaj izvedenimi intenzivnimi ukrepi ni bil najden, naprošajo javnost za informacije.

"Gre za nevarno osebo, zato opozarjamo vse, naj ob morebitnem srečanju ne poskušajo z njim vzpostaviti kontakta. Oddaljite se na varno razdaljo, ter o tem takoj obvestite policijo na št. 113. Vse ki bi imeli kakršne koli druge informacije o iskani osebi pa naprošamo,  da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na interventno številko 113, lahko tudi anonimno na telefon 080 1200," je zaključil Tomaževic.

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 11:08 03.oktober 2024.

    To je nekaj novega ,da objavijo sliko morilca ? Morda to velja samo za "civile" !

  • slavauk22 10:19 03.oktober 2024.

    to je naš ender na sliki