Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Pobegnil je ropar s pištolo in kolesom

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Zamaskirani moški je s predmetom, podobnim pištoli, v ponedeljek poskusil oropati trgovino v Novi Gorici. Ker mu denarja ni uspelo ukrasti, je zapustil prostore trgovine in se s kolesom odpeljal v neznano.

Novogoriški policisti moškega še niso izsledili, če imate informcije se zanje priporočajo. Vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa trgovine v središču mesta imeli kakršnekoli koristne informacije pozivajo, da jih sporočijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je bil zamaskirani moški, ki je v ponedeljek poskušal oropati trgovino na Cankarjevi ulici v Novi Gorici, srednje postave, visok približno 170 centimetrov ter oblečen v temnejša oblačila.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Nova Gorica so po prijavi ropa nemudoma začeli z aktivnostmi za izsleditev storilca, vendar ga zaenkrat še niso izsledili. V zvezi z ropom so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 15:34 15.november 2016.

    ...Če mu ne bodo mogli dokazati oboroženega ropa , potem ga lahko oglobijo zaradi prekrškov vožnje s kolesom ! Kolesarji morajo voziti po kolesarskem pasu, kolesarski stezi ali kolesarski poti. Kjer teh prometnih površin ni oziroma niso prevozne, smejo voziti ...prikaži veči ob desnem robu vozišča v smeri vožnje. Voziti morajo drug za drugim, razen na kolesarski poti, kjer smeta voziti dva vzporedno, če širina poti to omogoča. Če tega ne boste upoštevali, vas policist lahko kaznuje z globo 40 evrov. Dvakrat toliko boste odšteli, če boste mislili, da ste dovolj spretni in boste vozili "brez rok" ali pa po zadnjem kolesu. Za telefoniranje med kolesarjenjem boste odšteli 40 evrov.