Slovenija > Črna kronika
2846 ogledov

Pobegnili so iz lokala, brez da bi poravnali račun, a so tam pustili svoje denarnice

Portorož Profimedia
Zaposlena v enem od portoroških lokalov je v nedeljo zvečer obvestila policijo, da so iz lokala pobegnili trije moški, ne da bi poravnali račun. So pa tam pozabili nahrbtnik, za katerega se je kasneje izkazalo, da je v njem več denarnic, dve torbici in prenosni zvočnik. Policija je moške prijela in zaslišala. Izvor zaseženih predmetov še preverja.

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave (PU) Koper, je zaposlena v lokalu policistoma dva od njih pokazala, oba pa sta začela bežati. Policista sta kmalu identificirala enega od njih, 42-letnega Ljubljančana. Ko so mu vrnili nahrbtnik, sta opazila, da je v njem več denarnic in dve torbici ter prenosni zvočnik. Za te predmete lastnik nahrbtnika ni znal pojasniti izvora. Zaradi suma, da izvirajo iz kaznivega dejanja, so policisti predmete zasegli.

Kasneje sta policista dohitela še 26-letnega Mariborčana, pri katerem sta, ker se je upiral, uporabila prisilna sredstva. Čez nekaj ur sta policista v Portorožu opazila še tretjega osumljenca, prav tako 26-letnega Mariborčana, ki je poskušal ponovno pobegniti, a sta ga dohitela in prijela.

Policisti so vse tri zaslišali. Zadevo še preverjajo in zbirajo obvestila, prav tako še preverjajo izvor zaseženih predmetov. Za vse tri sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine, so še navedli na PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • sandi76 19:18 09.september 2024.

    Dajmo , novinarji, objavite imena in priimke !!! Skrajni čas , da se začne objavljati osebne podatke, stanje je čedalje bolj noro !

  • Ender3 17:22 09.september 2024.

    To pa so kekci in to iz najlepšega mesta na svetu. Kneeeda..

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:01 09.september 2024.

    Še par kovaških vsakemu z opozorilom, da naslednjič ne bodo tako nežni in prizanesljivi do njih. Kje so stari dobri časi, ko so miličniki še imeli možnost prevzgoje barabinov vseh sort?