Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Počilo v predoru Golovec

1/2
V predoru Golovec se je zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil nekaj časa močno oviran promet. O tem, kakšna je kultura slovenskih voznikov, pa se lahko prepričate v bralčevem videu.

Posledice prometne nesreče v predoru Golovec so že odstranili. Nesreča se je zgodila okoli 14.35. Zaradi prekratke varnostne razdalje sta trčili dve vozili, nam je sporočil tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek.

"OKC PU Ljubljana je v tem času prejel več klicev, ker so se vozniki v
tunelih Šentvid in Golovec v času neurja s točo pred izhodom ustavljali. Takšno početje je zelo nevarno, saj je lahko vzrok za prometno nesrečo z
nepredstavljivimi posledicami (materialna škoda, telesne poškodbe, smrt,
požar v tunelu…). Vsem voznikom toplo priporočamo, da z vožnjo
nadaljujejo in jo prilagodijo vremenskim razmeram. Tuneli so najmanj
primeren prostor za zaustavljanje in za vedrenje,"
opozarja Stojnšek.

Na nas pa se je obrnil bralec, ki je opozoril na nekulturo nekaterih voznikov. Posamezniki so namreč na avtocesti obračali in jo zapuščali po uvoznih pasovih.

Čas med čakanjem na odstranjevanje posledic prometne nesreče pa so si nekateri krajšali drugače. V zavihku video lahko preverite, kako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.