Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Pogrešana April nujno potrebuje zdravila

April Jones Reuters
Pogrešana petletna April Jones ima blažjo obliko cerebralne paralize, zaradi česar nujno potrebuje zdravila. Po pretresljivi prošnji staršev se je odzvalo veliko število prostovoljcev, deklice pa še niso našli.

Da April Jones vsakodnevno potrebuje zdravila, sta razkrila njena stara starša. V iskanje se je vključilo veliko število prostovoljcev in prebivalcev Machynlletha. Vse to pa skrbi policiste in usposobljene reševalce, saj so vremenski in geografski pogoji za neizkušene lahko nevarni. 

Policiste jezi tudi dejstvo, da pri iskanju niso prav nič napredovali. Deklica je izginila v ponedeljek okoli 19. ure. Po izjavah prič jo je neznanec odpeljal z večjim avtomobilom v neznano smer. Z vsako uro je možnost, da deklice ne bodo več našli žive, večja.

Tudi od 46-letnega Marka Bridgerja, ki so ga aretirali zaradi ugrabitve, niso dobili koristnih informacij. Bridger je sicer znanec družine Jones, policija pa ni izključila, da je bilo v ugrabitev vpletenih več ljudi, poroča Daily Mail.  


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.